TALLER DE MANDONGUILLES DE COLL-FRED. DISSABTE 4/06/2011

Els participants hem pogut practicar com es fan les mandonguilles petites per la sopa de pa, les mandonguilles de vedella i porc i les mandonguilles amb tela.

A la cuina ens hem repartit les tasques.

I el tastet no podia faltar.
 


A més, ens han obsequiat amb una mostra embasada d'un munt de mandonguilletes!

TALLER DE CÒCTELS. 6/10. MARIANA LOSS. PRIMAVERA 2011

Especial sense alcohol:
Orxata i Xixona, Llimonada Suïssa, Alvocat Frape, Apple Asparkle, Florida, Mango Sparkle, Citrus Punch...




TALLER DE PASTA FRESCA. 6/10. LUCIANO ANCHORENA. PRIMAVERA DE 2011

Sorrentinos de salmó i gingebre amb pesto de rúcula
Pappardelle Verdi amb salmó rosat i caviar, tenyits am tinta de calamar.